29Απρ

Γ.Μ

Εξαιρετική επαγγελματίας και πάνω από όλα άνθρωπος.. Σε κάνει να αγαπήσεις το σώμα σου και να μπεις στον κόσμο της διατροφής ευχάριστα και ακούραστα… Ευχαριστώ πολύ για όλα!

29Απρ

Γ.Β

Εξαιρετική δουλειά και εξαιρετικός άνθρωπος. Έμαθα πάρα πολλά και χρήσιμα πράγματα γύρω από τον κόσμο της διατροφής μέσα από τις συνεδρίες μας και τη συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιον ενδιαφέρεται να μάθει να τρέφεται σωστά και θέλει να βελτιώσει τη διατροφή του και κατ’ επέκταση την ποιότητα της ζωής του.

29Απρ

Χ.Σ

Φοβερή ως άνθρωπος και καταπληκτική επαγγελματίας! με έμαθε να τρέφομαι σωστά και να κατανοώ τις ανάγκες του σώματος μου. Καμία στέρηση, πρόγραμμα με πολλές επιλογές που περιλαμβάνει ότι επιθυμώ! σε ευχαριστώ ήρεμη δύναμη.

29Απρ

Φ.Μ

Υπέροχος ΑΝΘΡΩΠΟΣ & επαγγελματίας! Αμέτρητες επιλογές για ισορροπημένη διατροφή χωρίς στερήσεις. Αγαπώ όλο το υλικό που παίρνω σε κάθε μας συνάντηση για τις λειτουργίες και τις ανάγκες του σώματος μου. Ενθουσιασμένη από το ενδιαφέρον της για την προσπάθειά μου! ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αυτό που κάνει και θα το δεις κι εσύ όταν τη συναντήσεις!

29Απρ

Δ.Κ

Εξαιρετική επαγγελματίας με πάρα πολλές ιδέες κ εναλλαγές γεύσεων στα προγράμματα διατροφής της, μα πάνω από όλα εξαιρετικός άνθρωπος με αρχές, κατανόηση, συνεπεία κ σεβασμό…νιώθω πολύ τυχερή που έχω συνεργαστεί μαζί της.
29Απρ

Ζ.Ρ

Απίστευτος άνθρωπος και εξαιρετική επαγγελματίας!! Πολύ ενημερωμένη, πάντα εκεί για να σε ακούσει και να σου προτείνει αμέτρητες επιλογές!!

29Απρ

Γ.Τ

Υπέροχος άνθρωπος και επαγγελματίας, με συνέπεια και επιστημονική καταξίωση. Δείχνει πάντα ενδιαφέρον για τις ανάγκες του σώματος αλλά και της ψυχής και δημιουργεί προγράμματα διατροφής με εναλλακτικές. Έμαθα πράγματα για το σώμα μου και τις ανάγκες του και με βοήθησε να κάνω πιο συνειδητές επιλογές στο θέμα της διατροφής. Συστήνω ανεπιφύλακτα!

error: Content is protected !!
Send this to a friend